Actie Mantelzorgers

Ook jij kan helpen mantelzorgers een keer in het zonnetje te zetten!
Ken jij één of meerdere mantelzorgers in jouw omgeving en wil je die eens extra in de schijnwerpers zetten, gewoon omdat ze het verdienen?

Maak dan een filmpje met je telefoon of camera over de mantelzorger die volgens jou een spotlight verdient. In dat filmpje moet je wel op een leuke, originele manier letterlijk een concreet merk product, dienst, service of gunst noemen of tonen waarmee je de mantelzorger wilt laten verwennen. Het meest leuke-, originele- of ontroerende YouTube filmpje wint het gewenste verwen-cadeau. Voor de kleine wensen wordt wekelijks het beste filmpje gekozen, voor de grote wensen elke maand en voor de hele grote wensen elk kwartaal. Alle aangeboden filmpjes worden vertoond op het Winnen Doe Je Niet Alleen YouTube kanaal. De actie loopt het hele jaar door! Dus blijf je filmpjes inzenden. De voorwaarden voor deelname en inzend instructies vind je hieronder.

Ben je artiest, muzikant, speel je in een band, ben je kunstenaar of danser, dan kan je ook een filmpje van je act, kunstwerk, optreden insturen. Wij plaatsen jouw filmpje voor iedereen zichtbaar op het podium van Winnen Doe Je Niet Alleen. Iedereen in Nederland mag vervolgens in de veiling bieden op bijvoorbeeld jouw act, optreden of jouw schilderij. Minimaal 50% van de veilingopbrengsten komt ten goede aan de actie Mantelzorgers in ‘t Zonnetje. Maximaal 45% van de veilingopbrengst is voor jou. Jij krijgt als beloning voor je deelname een gratis podium voor een miljoenenpubliek. Dat is goed voor je bekendheid! Vermeld wel duidelijk je contactgegevens.

Je kunt je filmpjes hier uploaden via wetransfer. Vul als bestemming e-mailadres mantelzorg@wdjna.nl in.

Voorwaarden deelname:

Een filmpje mag maximaal 90 seconden duren. In de filmpjes voor de mantelzorgers moet op een leuke, ludieke, originele, ontroerende manier de wens van de mantelzorger genoemd worden of te zien zijn. dus compleet met merknaam van het product, dienst, service of gunst. Bij het uploaden dienen, om eventuele prijzen te kunnen uitreiken, duidelijk de contactgegevens als naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres vermeld te worden.

Je kunt de mantelzorgers uiteraard ook in het zonnetje zetten door te bieden op de aangeboden merkproducten in de veiling. Minimaal 50% van de veilingopbrengsten worden ingezet om mantelzorgers te verwennen! Klik hier voor de partnerpagina mantelzorgers in het zonnetje, daar vind je de aangeboden producten ten bate van de mantelzorg actie. Staat het door gewenste merkproduct er niet bij, doe dan een productwens. Wij proberen vervolgens jouw product zo snel mogelijk in de veiling te krijgen.

Ook namens alle mantelzorgers in Nederland, dank voor je deelname!