Adverteren/sponsoring

Het marketingplatform Winnen Doe je Niet Alleen is voor het bedrijfsleven een nieuwe, performance based kostenbesparende, en zeer effectieve manier van adverteren met een gegarandeerd miljoenenbereik en instant resultaat. Daarnaast is elke adverteerder op wdjna.nl verzekerd van exposure met hoge attentiewaarde via het YouTube kanaal Winnen Doe Je Niet Alleen TV.

Met adverteren op wdjna.nl heeft elke adverteerder tegen zeer lage kosten een uitermate doeltreffende marketingcampagne in handen die aan alle marketing- en reclamedoelstellingen voldoet. Gelijktijdig steunt elke adverteerder direct het favoriete Goede Doel of (sport)vereniging van nieuwe en toekomstige klanten.

Voor consumentenorganisaties is Winnen Doe Je Niet Alleen aantoonbaar een effectief loyaliteitsprogramma voor het behoud van bestaande of het werven van nieuwe klanten, abonnees of leden.

Winnen Doe Je Niet Alleen is voor Goede Doelen organisaties en (sport)verenigingen een uitstekende tool voor fondsen- en donateur werving en behoud.

 

Bel voor meer informatie naar 0888-800960 of stuur een mail naar info@wdjna.nl.