Goede Doelen

Winnen Doe Je Niet Alleen is in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen het nieuwe marketingplatform ten bate van Goede Doelen en (sport)verenigingen. Het unieke aan Winnen Doe Je Niet Alleen is dat de winnaars van een veiling met maar liefst 50% van hun winnend bod hun favoriete Goede Doel of (sport)vereniging ondersteunen.

Vrijwel elk Goed Doel en (sport)vereniging kan gedurende het hele jaar door Winnen Doe Je Niet Alleen inzetten om hun jaarlijkse inkomsten substantieel te verhogen, meer donateurs te werven en bestaande donateurs te behouden. Voor het bedrijfsleven betekent Winnen Doe Je Niet Alleen een effectieve reclame- en marketingcampagne die voldoet aan alle reclame- en marketingdoeleinden.

Door Winnen Doe Je Niet Alleen wordt het helpen van het Goede Doel door donateurs, leden, consumenten en het bedrijfsleven een waardevolle wisselwerking met veel voordelen en beloningen voor alle partijen. Voor het Goede Doel zal financiële hulp alleen maar toenemen en daarmee dus jaarlijks substantieel hogere inkomsten. Het enige dat de Goede Doelen en de (sport)verenigingen hoeven te doen, is zich hier gratis registreren.

Voor meer informatie kunt u bellen met tel. 0888 800960 of e-mailen naar info@wdjna.nl

Registreer hier jouw Goede Doel of vereniging