Sport en spel voor ieder kind

‘Sport en spel voor ieder kind’ is de startactie van ‘winnen doe je niet alleen’.
Helaas zijn er in Nederland nog steeds heel veel kinderen die door een handicap, ziekte , of maatschappelijke omstandigheden niet kunnen genieten van de ontspanning en het plezier dat sport en spel kinderen biedt.
Het is heel belangrijk dat ook deze kinderen de kans krijgen om van sport en spel te genieten.
Sport en spel zijn, met name voor kinderen, het cement tussen de maatschappelijke stenen en zijn belangrijk voor kinderen met betrekking tot hun sociale ontwikkeling en geestelijk en lichamelijk welzijn.
Om deze groep kinderen ook sport en spelmogelijkheden te kunnen bieden is veel geld nodig!
Daarom start ‘winnen doe je niet alleen’ deze actie in samenwerking met BDUmedia en de goede doelen die onder andere voor deze groep kinderen actief zijn.

Door te bieden op de aangeboden merkproducten- en diensten en/of te profiteren van de aangeboden kadobonnen en kortingsvouchers, steun je direct het goede werk van de deelnemende goede doelen voor deze helaas (te) grote groep kinderen.

Minimaal 50% van jouw winnend bod en minimaal € 20 per kadobon/kortingsvoucher komt direct ten goede aan de goede doelen die zich inzetten voor deze kinderen.

Jij bepaalt welk deelnemend goed doel van jouw deelname profiteert!

Wordt een merkproduct of dienst die jij wilt aanschaffen niet aangeboden, doe dan een productwens, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een bod kan uitbrengen om zo jouw favoriete goede doel te steunen.
De kinderen zullen je zeer dankbaar zijn!