wdjna Podium

Ben je artiest, muzikant, kunstenaar, danser of speel je in een band, stuur ons dan een filmpje van je act, kunstwerk of optreden. Wij plaatsen jouw filmpje voor iedereen zichtbaar op het podium van Winnen Doe Je Niet Alleen.

Iedereen in Nederland mag vervolgens in de veiling bieden op jouw act, optreden of kunstwerk. Minimaal 50% van de veilingopbrengsten gaat naar de actie Mantelzorgers in ‘t Zonnetje. Maximaal 45% van het winnend bod is voor jou. Jij krijgt als beloning voor je deelname een gratis podium voor een miljoenenpubliek. Dat is goed voor je bekendheid en imago!

Eén keer per maand wordt de beste inzending gekozen, de artiest wordt door ons extra in de spotlights gezet en ontvangt een leuke prijs!

We plaatsen de (kant en klare) aangeleverde video (voorlopig) gratis voor de organisatie/evenementenbureaus, muzieklabels, kortom alle professionele organisaties. Voor particuliere bands, muzikanten en artiesten blijft plaatsing gratis zolang je een kant en klare video aanlevert.

Je kunt je filmpjes hier uploaden via we transfer

Voorwaarden deelname:
Een filmpje mag maximaal 90 seconden duren. Vermeld duidelijk aan in welke categorie jouw inzending valt. Bij het uploaden dienen, duidelijk de contactgegevens als naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres mee gestuurd te worden.

(solo/duo) Muzikanten
Bands
Meet & greet met …
Concertagenda
bieden op kaarten t.b.v. het Goede Doel
Tentoonstellingen / Exposities
Kinderfeestjes
Pretparken
Evenementen
Horeca